Jos et ole varma millainen paketti sopisi sinun tarpeisiisi, sovitaan kartoitustapaaminen. Kartoitustapaaminen on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Keskustellaan tavoitteistasi ja valitaan sinulle sopiva kokonaisuus!

 

Voit valita valmennuspaketin, johon sisältyy alla olevat palvelut tai paketin pelkkiä treeniohjauksia (5x, 10x tai 20x)

 

Valmennuspaketit sisältävät 

  • Tavoitteisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiva harjoitusohjelma

  • Tavoitteisiisi ja elämäntilanteeseesi sopiva ruokavalio ruokapäiväkirjan pohjalta

  • Harjoitusohjelmien ja ruokavalion päivitykset

  • Viikkoseuranta sähköpostilla

  • Koko valmennuksen ajan jatkuva whatsapp-/sähköpostituki

  • Motivointi ja tsemppaus

Valmennuspaketit sisältävät alkukartoituksen, tavoitteiden mukaisen ja yksilöllisen treeni- sekä ravinto-ohjelman, tarvittavat päivitykset treeni- ja ravinto-ohjelmiin sekä seurannan ja motivoinnin. 

PT-valmennus

Fitness kisavalmennus

Aloituskuukausi pitää sisällään alkukartoituksen, tavoitteiden asettamisen, yksilöllisten harjoitusohjelmien ja ruokavalion laatimisen. Lisäksi 3 tapaamista kuntosalilla aloituskunnon sekä liiketekniikoiden kartoittamiseksi, harjoitusohjelman läpi käymiseksi sekä poseerausharjoitteluun.
 
Valmennuksen kuukausihintaan (harjoituskaudella sekä kilpailukaudella) sisältyy 1 tapaaminen kuukaudessa. Tapaamisen kesto on n. 2h, jonka aikana treenataan / käydään liiketekniikoita läpi kuntosalilla sekä tehdään poseerausharjoittelua / tsekataan kuntoa. Etävalmennus (harjoitus- tai kilpailukaudella) ei sisällä tapaamista.
 
Kuukausihinta pitää sisällään yksilöllisen harjoittelun ohjelmoinnin, yksilöllisen ruokavalion ja tarvittavat päivitykset sekä viikkoraportoinnin ja muun tarvittavan yhteydenpidon.

Kilpailukuukausi pitää sisällään viimeistelyohjeet, tarvittavan määrän tapaamisia (2-3) kunnon tsekkaamiseksi sekä mahdolliseen kuntosalitreeniin ja poseerausharjoitteluun. Lisäksi huoltamisen kilpailupäivänä Fitness Classicissa ja NFE:ssä (muista kilpailuista sovitaan tapauskohtaisesti).

Tiimiläisille järjestetään lisäksi 2 x vuodessa tiimipäivä.
Aloituskuukausi 360€
 
Valmennuskuukausi
 - harjoituskaudella 160€/kk
- kilpailukaudella 180€/kk 
(lisätapaaminen 50€ / tapaaminen)
 
Etävalmennus, ilman tapaamisia
   - harjoituskaudella 130€/kk
- kilpailukaudella 150€/kk
 
Kilpailukuukausi 280€
(Fitness Classic ja NFE)
Kuukausihinta
  - 1 tapaaminen / kuukausi 140€/kk
- 2 tapaamista / kuukausi 190€/kk
- 3 tapaamista / kuukausi 240€/kk