Valmennukseni sopivat naisille alottelijoista kokeneempiin treenaajiin. Minulta löytyy erityisosaamista tavoitteelliseen voimaharjoitteluun sekä raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien ohjaamiseen.

Jokainen on yksilö ja jokaisella on omat tavoitteensa. Niinpä valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina valmennettavan tavoitteiden ja lähtötason sekä sen hetkisen elämäntilanteen pohjalta yhdessä valmennettavan kanssa. 

Valmennussuhteeni ovat pääasiassa pitkäkestoisia, jolloin tavoitteet ja elämäntilanne voivat muuttua valmennuksen aikana, jolloin myös valmennusta mukautetaan tarpeen mukaisesti.

Valmennus vaatii myös sinulta sitoutumista sekä motivaatiota. Valmentajana minä olen tukenasi, jolloin myös hankalissa tilanteissa pääset helpommin eteenpäin. Alkukartoituksessa selvitämme tavoitteesi ja lähdemme yhdessä tekemään töitä niitä kohti. Ammattitaitoisen valmentajan avulla saat paljon uusia arjen työkaluja käyttöösi, opit uutta treenaamisesta ja ravinnosta sekä saavutat tavoitteesi nopeammin!

Valmennus

Haluan auttaa naisia erilaisissa lantionpohjaan liittyvissä mieltä askarruttavissa asioissa tai vaivoissa ikään katsomatta. Lantionpohjaan liittyvät kysymykset askarruttavat meitä jokaista jossain vaiheessa elämäämme ja haluankin olla omalta osaltani poistamassa stigmaa asian ympäriltä sekä madaltaa kynnystä hakeutua vastaanotolle.

Lantionpohjan fysioterapiassa saat apua lantionpohjan toimintahäiriöiden, kuten virtsaamisongelmien, lantionpohjan laskeumien tai lantionpohjan kiputilojen ja kireyksien hoitoon.

Äitiysfysioterapiassa saat ohjausta raskausajan harjoitteluun ja synnytykseen valmistautumiseen sekä turvalliseen liikunnan aloittamiseen synnytyksen jälkeen. Äitiysfysioterapiassa voidaan myös hoitaa kipuja ja lantionpohjan toimintahäiriöitä, kuten virtsankarkailua sekä kuntouttaa vatsalihasten erkaumaa ja hoitaa sektio- ja episiotomia-arpia.

Fysioterapia pohjautuu aina tutkittuun tietoon ja se suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeesi ja tavoitteesi huomioon ottaen. Fysioterapialla voidaan syventää yhteyttä lantionpohjaasi ja kehoosi, opettaa käyttämään lantionpohjaasi oikein sekä ennaltaehkäistä lantionpohjan toimintahäiriöitä.

Fysioterapia