Mira Ollikainen

Ammattinimike ja koulutukset

  • Liikuntaneuvoja (Vuokatin Urheiluopisto)

  • Personal Trainer (SUH)

  • Fysioterapiaopiskelija (AMK)

Olen toiminut liikunnan ohjaamisen parissa vuodesta 2013. Tällä hetkellä opiskelen Savonian ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi. Viimeisen parin vuoden aikana olen erikoistunut naisten liikunnan ohjaamiseen suorittaen äitiysliikunnan ohjaamisen perus- ja jatkokoulutuksen sekä vatsalihasten erkauma  peruskoulutuksen. Olen suorittanut myös useita muita lyhyitä liikunta-alan kursseja ja koulutuksia, kuten kuntosaliohjaaja-, kahvakuulaohjaaja- ja vesitreeniohjaajakoulutukset sekä avoimen yliopiston puolella ravitsemustieteiden perusopinnot.

 

Harrastan tavoitteellista kuntosalitreeniä ja valmistaudunkin tällä hetkellä ensimmäisiin bikini fitness kilpailuihini. Minulla on kova intohimo fysiikan kehittämiseen kuntosaliharjoittelulla ja ravitsemuksella, joten osaamista lihasmassan lisäämiseen ja kiinteytymiseen löytyy myös oman harrastustaustan pohjalta. Itse olenkin aina liikkunut ja harrastanut urheilua. Lapsena ja nuorena lajini oli kilpahiihto, joka vaihtui kuntosaliharjoitteluun lukioikäisenä.

 

Olen valmentajana kannustava sekä vaativa. Lupaan laittaa sinut treeneissä koville, mutta hommia tehdään kuitenkin aina positiivisin mielin ja  pidetään hauskaa!

 

Yksilövalmennusten lisäksi ohjaan myös monipuolisesti ryhmäliikuntaa. Myös ryhmävalmennukset tai pariohjaukset kaverin tai puolison kanssa onnistuvat, kysy rohkeasti lisää!

 

Kanssani pääset ylittämään itsesi kuntosalilla, lenkkipolulla tai vaikkapa hiihtoladulla! Yhteistreenit suunnitellaan aina sinun toiveidesi pohjalta.

 

 

gallery/mira