Mira Ollikainen

Ammattinimike ja koulutukset

 

Fysioterapeuttiopiskelija (AMK)
Fitnessvalmentaja 1-taso (Suomen Fitnessurheilu ry)
Liikuntaneuvoja (Vuokatin Urheiluopisto)
Personal Trainer (SUH)
Äitiysliikuntavalmentaja (Äitiysliikunta-Akatemia)
Olen toiminut liikunnan ohjaamisen parissa vuodesta 2013. Tällä hetkellä opiskelen Savonian ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi (valmistuminen 12/2022) erikoistuen lantionpohjan fysioterapiaan. Huhtikuussa 2022 valmistuin Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliseksi Fitnessvalmentajaksi. Lisäksi olen valmistunut aiemmin Liikuntaneuvojaksi ja Personal Traineriksi sekä erikoistunut naisten liikunnan ohjaamiseen suorittaen äitiysliikunnan ohjaamisen perus- ja jatkokoulutuksen sekä vatsalihasten erkauma  peruskoulutuksen. Olen suorittanut myös useita muita lyhyitä liikunta-alan kursseja ja koulutuksia, kuten kuntosaliohjaaja-, kahvakuulaohjaaja- ja vesitreeniohjaajakoulutukset sekä avoimen yliopiston puolella ravitsemustieteiden perusopinnot.
 
Olen harrastanut tavoitteellista kuntosaliharjoittelua useamman vuoden ajan ja kilpailin syksyllä 2020 ensimmäistä kertaa bikini fitnessissä sijoittuen SM-kilpailuissa sijalle 4. Tällä hetkellä valmistaudun syksyn 2022 bikini fitness kilpailuihin.
Minulla on kova intohimo fysiikan kehittämiseen kuntosaliharjoittelulla ja ravitsemuksella, joten osaamista lihasmassan lisäämiseen ja kiinteytymiseen löytyy myös oman harrastustaustan pohjalta. Itse olenkin aina liikkunut ja harrastanut urheilua. Lapsena ja nuorena lajini oli kilpahiihto, joka vaihtui kuntosaliharjoitteluun lukioikäisenä.
 
Olen valmentajana kannustava sekä vaativa. Pidän tiiviisti yhteyttä ja seuraan kehittymistä valmennettavien kanssa. Lupaan laittaa sinut treeneissä koville, mutta hommia tehdään kuitenkin aina positiivisin mielin ja  pidetään hauskaa!
 
Yksilövalmennusten lisäksi ohjaan myös monipuolisesti ryhmäliikuntaa. Myös ryhmävalmennukset tai pariohjaukset kaverin tai puolison kanssa onnistuvat, kysy rohkeasti lisää!
 
Kanssani pääset ylittämään itsesi treeneissä ja ohjaukset suunnitellaan aina sinun tavoitteitasi tukemaan!